Kilpailun säännöt

Tuusulan kunta järjestää tänä kesänä kuvauskilpailun, joten nyt kaikki valokuvaamisen ystävät osallistumaan. Osallistua voi lataamalla kuvia hastagilla #tuuskuvaan tai #tuusulove Instagramiin, lähettämällä kuvia sähköpostitse osallisuus@tuusula.fi tai tällä sivustolla olevan lomakkeen kautta. Kilpailuun voi lähettää kuvia 15.7.2018–10.8.2018, parhaita kuvia voi äänestää elokuun loppuun saakka. Arvomme kymmenen eniten tykkäyksiä saaneen kuvan kesken Jopo-polkupyörän sekä Tuusula-aiheisia palkintoja.

Voittajat julkaistaan 1.9.2018 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Valokuvauskilpailu on yksi tapa osallistua kunnan kehittämiseen, sillä kilpailukuvia käytetään osana Tuusulan brändityötä. Tuus mukaan valokuvaamaan!

Tuuskuvaan-kilpailun säännöt

Tuuskuvaan-kilpailuun voi lähettää kuvia 15.7.2018–10.8.2018, parhaita kuvia voi äänestää elokuun loppuun saakka. Kilpailuun voi osallistua itse otetulla valokuvalla, joka on otettu Tuusulassa.

Järjestäjä

Kuvauskilpailun järjestää Tuusulan kunta ja kunnan brändikumppani.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi lähettää kuvia 15.7.2018–10.8.2018, parhaita kuvia voi äänestää elokuun loppuun saakka.

Osallistuminen

Kilpailutyön voi toteuttaa yksin tai useamman henkilön yhteistyönä. Kilpailun ikäraja on 13 vuotta (Instagramin ikäraja) ja alle 18- vuotias tarvitsee osallistumiseen huoltajan luvan.

Kilpailukuva

  • Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama.
  • Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.
  • Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.

Kilpailukuvan toimittaminen

Kilpailuun osallistutaan Instagramissa, osoitteessa www.tuuskuvaan.fi tai lähettämällä kuvat sähköpostitse osallisuus@tuusula.fi, jolloin kilpailun järjestäjä siirtää kuvat kilpailusivustolle www.tuuskuvaan.fi.

Instagram-kuvat

Jos lataat kuvasi Instagramiin, lisää siihen tunniste #tuuskuvaan tai #tuusulove (Huom! Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Jos käytät yksityistiliä, lähetä kuva sähköpostilla tai etusivun lomakkeella). Instagramin kautta osallistuvien kuvien tulee noudattaa Instagram-palvelun käyttöohjeita. Instagramiin ladattuihin kuviin liittyen järjestäjä voi olla tarvittaessa yhteydessä osallistujaan viestillä.

Sähköpostilla lähetetyt kuvat

Voit vaihtoehtoisesti lähettää kuvasi sähköpostilla, jolloin lataamme kuvasi kilpailusivulle www.tuuskuvaan.fi. Lähetä kuva mahdollisimman suurena jpg-tiedostona (max 10 Mt). Lähetä kuva osoitteeseen osallisuus@tuusula.fi.

Julkaisemme kilpailutöitä mm. Minun Tuusulani -Facebook-sivulla sekä Instagramissa.

Kaikissa kuvissa on oltava kuvan nimi ja tekijän tiedot, kirjoita siis sähköpostiviestiin selkeästi:

  • Oma nimesi
  • Oma sähköpostiosoitteesi
  • Oma puhelinnumerosi
  • Kuvan ja/tai kuvien nimet

Lähettäessäsi kuvan luovutat kilpailun järjestäjälle kaikki oikeudet esittää, muokata ja käyttää kuvaa sitoumuksetta ja vapaasti ilman erillistä korvausta. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää sopimaton materiaali julkaisematta ja jos järjestäjällä on syytä epäillä vilppiä, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää sopimaton materiaali julkaisematta.

Kuvien ja videoiden käyttöoikeus

Järjestäjällä on oikeus julkaista kuvat ilman erillistä korvausta sosiaalisessa mediassa ja internetsivuilla sekä muilla julkaisualustoilla. Kilpailuun osallistuneet työt ovat vapaasti kilpailun järjestäjän ja yhteistyötahojen käytössä. Kilpailuun osallistuvien töiden tekijänoikeudet siirtyvät järjestäjälle.

Suosikkikuvien äänestäminen

Suosikkikuvia voi äänestää joko osoitteessa www.tuuskuvaan.fi tai instagramissa tykkäämällä kuvista. Yhtä kuvaa voi äänestää vain kerran, mutta ääniä voi antaa miten monelle eri kuvalle tahansa.

Palkitseminen

Kymmenen eniten ääniä saaneen kuvan kesken arvotaan yksi Jopo-polkupyörä sekä Tuusula-aiheisia palkintoja. Kilpailun järjestäjä julkistaa palkintojen voittajat 1.9.2018.

Järjestäjien vastuu

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjien päätöksiä. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla. Järjestäjät eivät ota juridista vastuuta osallistujan mahdollisesti syyllistyessä tekijänoikeuslain rikkomiseen.